Elke fles wijn is het resultaat van jarenlang werken en bewuste keuzes in de wijngaard, en van hoe we met een mooie oogst tot een heerlijk resultaat komen. Wij kiezen er bewust voor om het ganse wijnbouw proces (van het telen van de druiven tot het maken en bottelen van de wijn) zelf in de hand te houden. Zo houden we voeling met ons product, mét een verhaal.
In de wijngaard werken we ecologisch bewust en verantwoord. Geselecteerde druivenrassen die amper besproeiing nodig hebben, gras en klaver in de stroken, plantversterkende biologische en organische meststoffen wanneer nodig, een manuele oogst.. Dit vraagt een nauwe opvolging en is arbeidsintensief, maar dan krijgen we ook een uitstekend resultaat.
Tijdens het wijnmaken vertrouwen we op het eeuwenoude natuurlijke proces van vergisting, waarbij we als wijnmaker minimaal intervenieren. Afhankelijk van de kwaliteit van de oogst (deze verschilt van jaar tot jaar, ondermeer door de weersomstandigheden) maken we “pure” monocepages of gaan we blenden om tot een fijne wijn te komen.
Achter elke wijn zit een uniek verhaal, een droom, een passie, een tocht. Genieten van onze wijnen, daar doen wij het voor!